Conditii achizitionare

Conditii de cumparare: 

Comenzile se primesc prin:

  • Internet www.minipretz.ro
  • Telefon: 0769 711 711 de luni până vineri, între orele: 9.00 și 19.00, iar sâmbăta între 9.00 și 15.00. 

Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare Minipret Trader Arg SRL.Dupa plasarea acesteia se va face confirmarea comenzii prin telefon ,la numarul de mai sus si/sau prin mail la adresa comenzi@minipretz.ro

Minipret Trader Arg SRL confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în LEI și conțin TVA. Pe lângă prețul produselor,clientul va suporta școsturile de expediere afisate la sectiunea Tarife Transport

Preturile de mai sus sunt valabile pentru 1 Kg greutate colet.

Recomandare:

1. Recomandam livrarea cu Cargus pentru a beneficia de  preturile mai sus mentionate doar pentru localitatile unde Cargus are centru de livrare,click aici pentru a vedea aceste localitati.

2. Pentru celelalte localitati,comune,sate recomandam livrarea cu Posta Romana.


Important! Oferta "Transport gratuit" se supune termenilor si conditiilor www.minipretz.ro,livrarea va fi facuta prin alegerea de catre noi a variantei de transport,la final clientul beneficiind de aceasta facilitate cu costuri zero de transport.

Livrarea mărfii

PRODUSELE AFISATE LA VANZARE SUNT IN STOC, IN DEPOZITUL NOSTRU.

Livrarea mărfii se efectuează în termen de 2-3 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii,cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.Vindem pe mai multe canale de aceea recomandam sa cereti informatii despre disponibilitatea unui produs,inainte de a plasa o comanda.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile,până la epuizarea stocului.În cazul unui număr mare de comenzi,unele articole pot fi expediate separat,într-un termen mai mare,care nu poate depăşi totuşi 3-4 săptămâni de la data primirii comenzii,iar livrarea mărfurilor are loc numai pe teritoriul României.

Costurile de expediere se calculează numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii,chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri.Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă,cât și ale costurilor de expediere,însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract,doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai onora și expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale,pecuniare sau de altă natura fată de Minipret Trader Arg SRL. 

În cazul în care clientul solicită în scris sau telefonic,ulterior lansării comenzii,modificări asupra comenzii,termenul de livrare va fi de 15 zile lucrătoare de la momentul ultimei intervenții pe comanda inițială. 

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile asupra cărora se solicită mai mult de 2 modificări din momentul plasării și a celor cu date de contact incomplete/incorecte în lipsă unui răspuns din partea Cumpărătorului.

După doua încercări de livrare nereușite,efectuate de către firmele de curierat partenere,comanda dvs. va fi considerată anulată, iar acest contract reziliat. 

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul cărora se înregistrează cel mult doua comenzi a căror livrare nu a putut fi efectuată cu succes în decurs de o lună.  

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.),termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei,poate fi diferit de cel afișat pe site-ul minipretz.ro și se va face într-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la acceptarea și confirmarea comenzii de către operatorii noștri.