Home »|

Date cu caracter personal

Date cu caracter personal

SC Minipret Trader ARG SRL a depus notificarea prevazuta de Legea nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, urmand sa fieinregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal intrand sub incidenta prevederilor art.23 alin 4 din legea nr.677/2001.

Numărul de inregistrare al notificarii din Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal0030780 din 21.12.2015

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,minipretz.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe minipretz.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a minipretz.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 36746, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre minipretz.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre minipretz.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre minipretz.ro atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
  • Sa solicitati rectificarea, actualizarea, blocarea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii

Astfel, minipretz.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Datele referitoare la persoanele juridice ( denumire, sediu, CUI, etc. ) nu fac obiectul legii si pot sa fie prelucrate in mod liber, fara vreo obligatie din partea minipretz.ro

minipretz.ro nu promoveaza SPAM-ul (mesajele comerciale nesolicitate).

Comunicările comerciale ale minipretz.ro respecta următoarele condiţii:

  1. a) sunt clar identificabile ca atare;
  2. b) persoana juridică în numele căreia sunt făcute este clar identificată;
  3. c) ofertele promoţionale, precum reducerile, premiile şi cadourile, sunt clar identificabile, iar condiţiile care trebuie îndeplinite pentru obţinerea lor sunt uşor accesibile şi clar prezentate;
  4. d) competiţiile şi jocurile promoţionale sunt clar identificabile ca atare, iar condiţiile de participare sunt uşor accesibile şi clar prezentate;

Conform prevederilor Legii nr.506/2004, dacă minipretz.ro obţine în mod direct de la dvs adresa de poştă electronică cu ocazia vânzării către dvs. a unui produs sau serviciu, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, poate utiliza adresa respectivă, în scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare pe care le comercializează, cu condiţia de a va oferi în mod clar şi expres posibilitatea de a va opune printr-un mijloc simplu şi gratuit unei asemenea utilizări, atât la obţinerea adresei de poştă electronică, cât şi cu ocazia fiecărui mesaj.

Orice destinatar al mesajelor minipretz este un client/utilizator al site-ului minipretz.ro care prin furnizarea adresei sale de mail la momentul deschiderii contului şi-a exprimat consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări comerciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul minipretz.ro poate ulterior opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

minipretz.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

In baza si in limitele prevederilor legale, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, organele de cercetare penala, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului.