Despre noi

Outlet discount concept,este conceptul nostru de oferta.Comercializam produse brand si non brand.Produsele provin din lichidari de stoc,colectii din anii trecuti, produse aflate in soldare,capete de serie.Comercializam doar produse noi.Produsele sunt importate de la distribuitori outlet,lichidatori de stocuri,depozite online exclusiv din Uniunea Europeana.Toate produsele sunt fiscalizate.

Magazinul nostru online www.minipretz.ro este un depozit de tip outlet si se adreseaza atat revanzatorilor cat si clientilor,persoane fizice sau juridice.
Magazinul online este proprietatea SC Minipret Trader ARG SRL,firma romaneasca cu sediul in Pitesti,Arges, cu date de identificare:

CUI 34228446, J3/375/2015

Comercializam produse aflate in stoc,in depozitul nostru.

De ce am aparut in peisajul comertului electronic cu imbracaminte,incaltaminte,accesorii?De ce nu?

In primul rand pentru ca se poate,piata online din Romania este in plin proces de maturizare,deci este inca loc pentru fiecare sa-si expuna oferta.

In al doilea rand,sau de fapt in primul rand,pentru ca si clientul roman incepe sa realizeze un lucru,te poti imbraca decent fara a cheltui foarte mult.

In al treilea rand pentru ca suntem tineri(dar cu experienta ),suntem entuziasti,seriosi si credem in normalitate,unde normalitatea o reprezinta comertul civilizat.

Noi suntem aici vom munci sa va convingem ca meritam,dumneavoastra dincolo veti decide.

Cu deosebita consideratie,echipa minipretz.ro                                  TFND